0315 - 727 000

Deelrenovatie door relining voor moeilijk bereikbare schades

Deelrenovatie door relining is een effectieve methode om beschadigde of verouderde leidingen van binnenuit te herstellen zonder hakken en breken. Deze methode is bijzonder voordelig wanneer de schade lokaal is en leidingen zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden.

Deelrenovatie door relining bij pvc-leidingen

Pvc-leidingen komen veel voor in de riolering en kunnen na verloop van tijd te maken krijgen met scheuren, lekkages of andere vormen van schade. Deelrenovatie door relining kan een effectieve en duurzame oplossing bieden voor dergelijke problemen. Bij relining brengen wij in hars gedrenkte glasvezel in de beschadigde leiding aan. Dit wordt vervolgens opgeblazen en uitgehard. Dit zorgt voor een sterke, naadloze en waterdichte voering die de bestaande pvc-leiding herstelt en versterkt.

Relining bij asbest leidingen

Asbest leidingen vormen een bijzondere uitdaging, aangezien het materiaal gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Traditionele vervangingsmethoden kunnen leiden tot blootstelling aan asbestvezels en hoge saneringskosten. Deelrenovatie door relining is een veiligere en kostenbesparende oplossing voor het herstellen van asbest leidingen. De nieuwe voering sluit het asbestmateriaal aan de binnenzijde volledig af, waardoor het risico op blootstelling aan asbestvezels wordt geminimaliseerd. Bovendien kan de leiding weer jarenlang meegaan na het aanbrengen van de nieuwe voering.

Eerst inspectie

Wij voeren een rioolinspectie uit voordat we beginnen met een deelrenovatie. Zo kunnen wij goed kijken hoe de leidingen erbij liggen en of er schade of andere problemen zijn. Met speciale camera’s vinden we precies waar en hoe groot of klein de schade is. Deze informatie helpt ons om de beste manier te kiezen om de leidingen te repareren. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing goed werkt en lang meegaat.

Deelrenovatie door relining biedt een duurzame en kostenbesparende oplossing voor het herstellen van lokale schades in bijvoorbeeld pvc- en asbestleidingen, met name op moeilijk bereikbare plaatsen. Onze methode vermindert de noodzaak van graven en breken.  

Samenwerking met collega-rioolbedrijven

Heb je als rioolspecialist al zelf een inspectie gedaan? Dan werken wij graag met je samen. Aan de hand van de informatie die je ons eventueel kunt aanleveren kunnen wij bekijken wat er verder nodig is om op locatie tot een duurzame kwaliteitsoplossing te komen.

  • White label samenwerking mogelijk
  • Wij respecteren jouw klantrelatie
  • Samenwerken aan het beste resultaat!

Wil je een inspectie aanvragen?

Heb je rioolschade en wil je een inspectie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!