0315 - 727 000

Rioolherstel VVE’s: tevreden bewoners, minimale kosten

Rioolherstel van binnenuit is een effectieve en kostenbesparende oplossing voor VVE-beheerders en vastgoedmanagement. Onze methode voor rioolreparatie is vooral handig bij anders onbereikbare leidingen, bijvoorbeeld in parkeergarages of tussen appartementen.

Innovatieve techniek

Onze innovatieve techniek maakt het mogelijk om rioolbuizen van binnenuit te herstellen zonder graaf- of breekwerkzaamheden. Wij werken snel en ronden het werk vaak binnen één dag af. Dit betekent niet alleen minder overlast voor bewoners, maar ook dat er geen extra kosten gemaakt hoeven worden om tijdelijk elders te verblijven.

Rioolproblemen komen zelden alleen

In wijken, appartementen- en flatgebouwen zijn de leidingen vaak allemaal even oud. Daardoor kun je, zodra er rioolproblemen ontstaan, een herhaling daarvan op andere plaatsen verwachten. Bovendien gebruiken bewoners het riool vaak op een gelijksoortige manier, wat kan leiden tot vergelijkbare problemen. Als er sprake is van meer dan een verstopping, dan biedt onze oplossing zonder meer toegevoegde waarde.

In het algemeen dragen wij één van de volgende oplossingen aan:

Spraycoating en relining zijn twee effectieve en innovatieve technieken voor het herstel van riolen van binnenuit. Beide methodes zijn ontwikkeld om de levensduur van bestaande rioolsystemen te verlengen en kunnen eventueel worden gecombineerd met traditionele rioolrenovatie.

Helderheid over diagnose en kosten

We vinden het belangrijk om je een duidelijke diagnose en helderheid over de kosten van het herstel te bieden. Voordat we aan de slag gaan met het rioolherstel, voeren we een grondige inspectie uit om de exacte oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit doen we met behulp van geavanceerde camera’s, zodat we precies kunnen zien waar de schade zich bevindt. Op basis van deze inspectie stellen we een heldere offerte op met een duidelijk kostenoverzicht, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voordelen van rioolherstel van binnenuit

Wil je een inspectie aanvragen?

Rioolherstel van binnenuit is een innovatieve, kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing voor het renoveren van rioolbuizen. Het zorgt voor een langere levensduur, betere functionaliteit en voor minimale overlast en herstelkosten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!