0315 - 727 000

Rioolherstel voor bedrijven. Minimale downtime!

Heb je rioolschade en wil je graag met minimale downtime een blijvende oplossing? Bel ons dan voor rioolherstel van binnenuit. Wij bieden bedrijven een snelle en efficiënte oplossing bij acute rioolschade of terugkerende rioolproblemen. We begrijpen dat het voor jou belangrijk is om zoveel mogelijk ongehinderd te kunnen blijven doorwerken. Daarom zetten we onze expertise in om het rioolherstel snel en effectief uit te voeren.

Geen graaf en breekwerkzaamheden

Onze geavanceerde techniek, relining, maakt het mogelijk om rioolbuizen van binnenuit te herstellen zonder graaf- of breekwerkzaamheden. Dit betekent dat we jouw rioolprobleem kunnen oplossen zonder de bedrijfsactiviteiten te verstoren. Bij relining brengen we een speciale laag van in hars gedrenkte glasvezel aan de binnenkant van de bestaande rioolbuis aan. Zo ontstaat er een nieuwe, sterke en lekvrije buis die de doorstroming van het afvalwater verbetert en een langere levensduur heeft.

Wij zorgen voor een snelle en flexibele aanpak van jouw rioolprobleem. We stemmen onze werkzaamheden af op jouw planning en zorgen voor een minimale verstoring van jouw bedrijfsprocessen. Onze deskundige medewerkers werken nauwkeurig en efficiënt om jouw riool in no-time weer in topconditie te krijgen.

Duurzaam herstel

Relining kan worden gerekend tot de meest duurzame methodes van rioolrenovatie. Dankzij de herstelmethode van binnenuit is er nauwelijks sprake van uitstoot door brandstofverbruik. De aangebrachte liner verlengt de levensduur van de rioolbuis aantoonbaar met wel 50 tot 100 jaar.

Ook preventief!

Heb je met jouw bedrijf te maken met steeds terugkerende rioolproblemen? Dan staan wij klaar om je te helpen met een snelle en betrouwbare duurzame oplossing. Met onze reliningstechniek zorgen we ervoor dat jouw rioleringssysteem weer blijvend optimaal functioneert, zodat je bedrijfsprocessen ongehinderd doorgang kunnen vinden.

Eerst inspectie

Wij voeren een rioolinspectie uit voordat we beginnen met een rioolrenovatie. Zo kunnen wij goed kijken hoe de leidingen erbij liggen en of er schade of problemen zijn. Met speciale camera’s vinden we precies waar en hoe groot of klein de schade is. Deze informatie helpt ons om de beste manier te kiezen om de leidingen te repareren. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing goed werkt en lang meegaat.

Daarnaast stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op en zorgen wij voor een heldere communicatie gedurende het gehele proces, zodat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang van het rioolherstel.

Wil je een inspectie aanvragen?

Rioolherstel van binnenuit is een innovatieve, tijd- en kostenbesparende oplossing voor het renoveren van rioolbuizen. Het zorgt voor een langere levensduur, betere functionaliteit en voor minimale overlast. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!