0315 - 727 000

Snel rioolherstel zorginstellingen, minimale overlast

Voor het vastgoed van zorginstellingen hebben wij een effectieve en kostenbesparende oplossing in huis. Wij herstellen rioleringen van binnenuit. Onze oplossing is er geen hak- en breekwerk nodig, waardoor wij de rust voor bewoners zoveel mogelijk kunnen waarborgen.

Onze methodes voor rioolherstel voor zorginstellingen

Wij werken snel, want wij ronden het werk vaak binnen één dag af. Dit betekent niet alleen minder overlast voor de bewoners, maar ook dat je geen extra kosten hoeft te maken om hen tijdelijk elders onder te brengen.

In het algemeen dragen wij één van de volgende oplossingen aan:

Spraycoating en relining zijn twee effectieve en innovatieve technieken voor het herstel van riolen van binnenuit. Beide methodes zijn ontwikkeld om de levensduur van bestaande rioolsystemen te verlengen en kunnen eventueel worden gecombineerd met traditionele rioolrenovatie.

Helderheid over diagnose en kosten

We vinden het belangrijk om je een duidelijke diagnose en helderheid over de kosten van het herstel te bieden. Voordat we aan de slag gaan met het rioolherstel, voeren we een grondige inspectie uit om de exacte oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit doen we met behulp van geavanceerde camera’s, zodat we precies kunnen zien waar de schade zich bevindt. Op basis van deze inspectie stellen we een heldere offerte op met een duidelijk kostenoverzicht, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voordelen van rioolherstel van binnenuit

Plan van aanpak

Uiteraard mag je erop rekenen dat wij uitgebreid communiceren over ons plan van aanpak en de planning.

Wij gaan zorgvuldig te werk bij de herstelwerkzaamheden en voorkomen zoveel mogelijk geluidsoverlast. Verder doen wij er alles aan om de uitval van het rioolsysteem zo kort mogelijk te houden.

Wil je een inspectie aanvragen?

Rioolherstel van binnenuit is een innovatieve, kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing voor het renoveren van rioolbuizen. Het zorgt voor een langere levensduur, betere functionaliteit en voor minimale overlast en herstelkosten.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!