0315 - 727 000

Schade expertise riolering voor verzekeraars

Rioleringsschade kan leiden tot aanzienlijke kosten en overlast voor zowel huiseigenaren als verzekeraars. Wij verzorgen schade expertise riolering en brengen de oorzaak en omvang van de schade nauwkeurig in kaart. Vervolgens zijn wij in staat om duurzame, kostenbesparende rioolherstel methodes van binnenuit toe te passen.

Rioolinspectie voor schade expertise riool

Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en apparatuur, zoals rioolcamera’s en reinigingsapparatuur, om de oorzaak en omvang van de rioolschade, middels een rioolinspectie, snel en nauwkeurig vast te stellen.

Schade expertise riolering met digitale rapportage

Na een uitgebreide rioolinspectie verzorgen wij de schade expertise voor verzekeraars bij rioolschade en de gevolgen daarvan. Dankzij onze duurzame en moderne kostenbesparende methodes voor rioolherstel van binnenuit kunnen wij een bijdrage leveren aan schadebeperking. U ontvangt een duidelijke digitale rapportage met camerabeelden en een overzichtelijke kostenbegroting.

Kostenbesparende methodes voor rioolherstel van binnenuit

Wij zijn zelf in staat om de nieuwste en meest kostenbesparende methodes voor rioolherstel van binnenuit, zoals relining en spraycoating, toe te passen. Deze technieken minimaliseren graafwerkzaamheden en overlast voor de omgeving, waardoor u als verzekeraar profiteert van lagere herstelkosten.

Preventie van toekomstige schade

Wij kunnen na de schade expertise in de riolering preventieve maatregelen adviseren om toekomstige schade en bijbehorende kosten te voorkomen. Hiermee verlengen wij de levensduur van het riool en verkleinen wij de kans op toekomstige problemen.

Een inspectie aanvragen?

Met schade expertise riolering bieden wij je als verzekeraar aanzienlijke voordelen op het gebied van kostenbesparing, klanttevredenheid en duurzaamheid. Heb je behoefte aan schade expertise, neem dan contact met ons op voor een inspectie op locatie.

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!