0315 - 727 000

Spraycoating rioolrenovatie

Riolering is onmisbaar voor onze infrastructuur, want het voert afvalwater af en garandeert een gezonde leefomgeving. Maar na verloop van tijd raken rioolbuizen beschadigd door slijtage, corrosie en wortelgroei. Dit leidt tot lekkages en verstoppingen en vaak ook tot stankoverlast. Spraycoating rioolrenovatie is een innovatieve oplossing om problemen op te lossen en zelfs te voorkomen.

De werking van spraycoating rioolrenovatie

Spraycoating rioolrenovatie, ook wel brushcoating genoemd, houdt in dat we een beschermende coating aanbrengen aan de binnenkant van rioolbuizen die een kleinere diameter hebben. Het is een effectieve en duurzame manier om riolering te renoveren en onderhouden. Als er sprake is van grotere scheuren of andersoortige schade, is relining de betere oplossing. Bij spraycoating of brushcoating starten wij met het reinigen van de buis, brengen een primer aan en sprayen daarna een speciale, slijtvaste tegen de wanden. De coating hecht zich aan de buiswand en vormt een naadloze, waterdichte en corrosiebestendige laag die de levensduur van de buis aanzienlijk verlengt.

Eerst inspectie

Wij voeren een rioolinspectie uit voordat we beginnen met een rioolrenovatie. Zo kunnen wij goed kijken hoe de leidingen erbij liggen en of er schade of problemen zijn. Met speciale camera’s vinden we precies waar en hoe groot of klein de schade is. Deze informatie helpt ons om de beste manier te kiezen om de leidingen te repareren. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing goed werkt en lang meegaat.

Samenwerking met collega-rioolbedrijven

Heb je als rioolspecialist al zelf een inspectie gedaan? Dan werken wij graag met je samen. Aan de hand van de informatie die je ons eventueel kunt aanleveren kunnen wij bekijken wat er verder nodig is om op locatie tot een duurzame kwaliteitsoplossing te komen.

  • White label samenwerking mogelijk
  • Wij respecteren jouw klantrelatie
  • Samenwerken aan het beste resultaat!

Wil je een inspectie aanvragen?

Met een moderne techniek als spraycoating en brushcoating kunnen wij rioleringssystemen efficiënt, duurzaam en met minimale overlast van binnenuit herstellen of preventief onderhouden. En dat tegen minimale kosten.

Heb je rioolschade en wil je een inspectie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!