0315 - 727 000

Rioolherstel voor gemeenten en waterschappen

Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam rioolherstel van binnenuit en bieden gemeenten en waterschappen een betrouwbare en duurzame oplossing voor terugkerende rioolproblemen. Wij hebben een zeer effectieve en efficiënte methode in huis voor het herstel van schade aan rioolbuizen: Relining.

Duurzaam rioolherstel van binnenuit voor minimale overlast

Relining is een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om beschadigde of versleten rioolbuizen te herstellen zonder graafwerkzaamheden. Dit betekent minimale overlast voor de omgeving en een snellere uitvoering van het herstelwerk. Bij relining brengen wij in hars gedrenkte glasvezel aan binnen de bestaande rioolbuis, waardoor er een nieuwe, naadloze en lekvrije buis ontstaat. Deze gerenoveerde buis verbetert de doorstroming van het afvalwater aanzienlijk.

Wij begrijpen dat voor gemeenten en waterschappen zowel de kwaliteit als de kosten van rioolherstel belangrijke factoren zijn. Daarom bieden wij met relining een oplossing die niet alleen een langdurig en betrouwbaar resultaat oplevert, maar ook kostenbesparend is. Door het vermijden van graafwerkzaamheden voorkomen wij schade aan omliggende infrastructuur en kunnen wij je helpen de herinrichtingskosten aanzienlijk te verlagen.

Duurzaam herstel

Relining kan worden gerekend tot de meest duurzame methodes van rioolrenovatie. Dankzij de herstelmethode van binnenuit is er nauwelijks sprake van uitstoot door brandstofverbruik. De aangebrachte liner verlengt de levensduur van de rioolbuis aantoonbaar met wel 50 tot 100 jaar.

Eerst inspectie

Wij voeren een rioolinspectie uit voordat we beginnen met een rioolrenovatie. Zo kunnen wij goed kijken hoe de leidingen erbij liggen en of er schade of problemen zijn. Met speciale camera’s vinden we precies waar en hoe groot of klein de schade is. Deze informatie helpt ons om de beste manier te kiezen om de leidingen te repareren. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing goed werkt en lang meegaat.

Daarnaast stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op en zorgen wij voor een heldere communicatie gedurende het gehele proces, zodat je altijd op de hoogte blijft van de voortgang van het rioolherstel.

Juist bij terugkerende rioolproblemen

Als je geconfronteerd wordt met terugkerende rioolproblemen, is het van belang om een betrouwbare partner in te schakelen die je een duurzame en kosteneffectieve oplossing kan bieden. Met onze reliningstechniek staan wij garant voor een betaalbaar en duurzaam rioolherstel, zodat je weer jarenlang kunt rekenen op een goed functionerende infrastructuur.

Wil je graag meer informatie over rioolherstel van binnenuit?

Relining is een innovatieve, kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing voor het renoveren van rioolbuizen. Het zorgt voor een langere levensduur, betere functionaliteit en voor minimale overlast en herstelkosten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!