0315 - 727 000

Jouw betrouwbare specialistische rioolpartner

Als rioolbedrijf of installateur wil je graag het beste voor je klant en hen zo goed mogelijk helpen als er rioolproblemen in hoofd- of standleidingen zijn. Soms zijn er uitdagingen waarbij je wel wat specialistische hulp kunt gebruiken. Als specialisten in rioolherstel van binnenuit willen wij graag onze kennis en vaardigheden met je delen. Wij kunnen je ondersteunen bij het bieden van de beste oplossing.

Rioolherstel van binnenuit met relining en spraycoating

Wij werken geregeld als onderaannemer samen met rioolspecialisten en installateurs. Wij zetten ons specialisme op het gebied van rioolherstel van binnenuit met relining en spraycoating dan ook graag voor je in. Hierdoor kun je profiteren van onze uitgebreide ervaring en technische knowhow, terwijl jij je kunt blijven focussen op je kernactiviteiten. Onze samenwerking kan de dienstverlening aan klanten versterken en verbreden, waardoor je hen nog beter van dienst kunt zijn.

Alles voor de lange termijn

Relining kan worden gerekend tot de meest duurzame methodes van rioolrenovatie. Dankzij de herstelmethode van binnenuit is er nauwelijks sprake van uitstoot door brandstofverbruik. De aangebrachte liner verlengt de levensduur van de rioolbuis aantoonbaar met wel 50 tot 100 jaar.

Waarom samenwerken met Riool Totaal?

Samenwerking bespreken?

Heb je een rioolvraagstuk waarbij je onze expertise kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op. Wij komen dan snel in actie. Wil je liever eerst kennismaken? Dan kan dat uiteraard ook. Kom gerust bij ons langs of nodig ons uit voor een kop koffie bij jou op locatie.