0315 - 727 000

Wij werken voor iedereen
die onze hulp nodig heeft

Wij werken voor een zeer brede klantenkring. Als rioolspecialist zijn wij daarnaast een waardevolle samenwerkingspartner voor hoofdaannemers in de riooltechniek en voor verzekeraars.

Eerst inspectie

Wij voeren een rioolinspectie uit voordat we beginnen met herstel. Zo kunnen wij goed kijken hoe de leidingen erbij liggen en of er schade of problemen zijn. Met speciale camera’s vinden we precies waar en hoe groot of klein de schade is. Deze informatie helpt ons om de beste manier te kiezen om de leidingen te repareren. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing goed werkt en lang meegaat.

Rioolinspectie altijd mogelijk binnen enkele dagen

Afhankelijk van de situatie kan een inspectie snel worden uitgevoerd, in ieder geval binnen enkele werkdagen. Het is voor ons doorgaans niet mogelijk om nog op dezelfde dag een inspectie in te plannen. Voor rioolcalamiteiten zoals verstoppingen verwijzen wij je door naar een van onze lokale partners, omdat zij hierop beter zijn ingericht.

Samenwerking met collega-rioolbedrijven

Heb je als rioolspecialist al zelf een inspectie gedaan? Dan werken wij graag met je samen. Aan de hand van de informatie die je ons eventueel kunt aanleveren kunnen wij bekijken wat er verder nodig is om op locatie tot een duurzame kwaliteitsoplossing te komen.

  • White label samenwerking mogelijk
  • Wij respecteren jouw klantrelatie
  • Samenwerken aan het beste resultaat!

Wil je een inspectie aanvragen?

Heb je rioolschade en wil je een inspectie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Waarom Riool Totaal?

  • Rioolreparatie van binnenuit
  • Geen hak- en breekwerk
  • Klaar binnen 1 dag!